.

.

Комплет за ремен за временски рамки на Gates PowerGrip Premium OE

Комплет за ремен за временски рамки на Gates PowerGrip Premium OE

DEN 2560.80

Количината на стоката
Това е достапна

Комплети за приклучок за временски рамки на Gates Power Grip Премиум Комплетите за компоненти за тајминг на портите (TCK) ги вклучува сите делови потребни за целосна замена на системот за тајминг во еден пакет елиминирајќи дополнително време потребно за да се изворат индивидуалните делови. Комплетот вклучува; Timing Belt, Tensioner Pulley, Idler Pulley (if applicable), Hydraulic Damper (if applicable), Balance Shaft Seal (if applicable), Camshaft Seal Features and Benefits : Aramid reinforced nylon jackets and back side jackets for longer wear High grade HNBR rubber for Супериорна топлина и отпорност на загадување Премиум со голема јачина на затегнување членови OE Tensioners и Idlers вклучуваат детални упатства за инсталација Хидраулични затегнувачи вклучени каде што е применлива замена на системот за комплетна тајминг во еден пакет ви овозможува да го сервисирате целиот систем за време на системот за тајминг, Power Grip Premium OE Timing Belt Kit.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата