.

.

Карсон Делоса Образование Напиши На Избриши: Прочитајте И Напишете Ги Првите Зборови Манипулативни, ОДДЕЛЕНИЕ ПК-2

Карсон Делоса Образование Напиши На Избриши: Прочитајте И Напишете Ги Првите Зборови Манипулативни, ОДДЕЛЕНИЕ ПК-2

DEN 160.00

Количината на стоката
Това е достапна

Карсон Делоса Образование Напишете/Избришете : Прочитајте И Напишете Ги Првите Зборови Манипулативни, ОДДЕЛЕНИЕ ПК-2 |Започнете ги младите читатели со 26 клучни зборови додека го користат овој мулти-сензорен пристап за да научат да звучат, читаат и пишуваат овие први зборови. Површината за запишување/бришење на секоја активност им овозможува на учениците да ја бришат работата и да ја повторуваат одново и одново. Прочитајте и Напишете Ги Првите Зборови вклучува 26 активности за пишување/бришење и 8 боички. Клучните Образовни производи се наменети да ги ангажираат и едуцираат младите и специјалните ученици, како и да им помогнат на наставниците во градењето силна и развојно соодветна наставна програма за овие деца. Производната линија-составена од книги за ресурси на наставници/родители, картички за фотографско учење и други материјали ориентирани кон активност - и материјали ориентирани кон игра-е дизајнирана да помогне во Отклучувањето На Потенцијалот кај Секое Дете. Карсон Делоса Образование Напишете/Избришете : Прочитајте И Напишете Ги Првите Зборови Манипулативно, ОДДЕЛЕНИЕ ПК-2 : . Вклучени Се 26 Активности и 8 боички. . Обезбедува практично искуство за учење. Вежбајте ракопис одново и одново со овој комплет за запишување/бришење.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата