.

.

Beyblade Пукна Турбо Slingshock Еден Врв Железо-Surtr S4

Beyblade Пукна Турбо Slingshock Еден Врв Железо-Surtr S4

DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

Beyblade Пукна Турбо Slingshock Еден Врв Железо-X Surtr S4 Beyblade Пукна Турбо Slingshock Железо-X Surtr S4 D47 TB01-s десно - спин топ-рамнотежа тип. Забелешка : Хасбро е одговорен само За содржината генерирана Од Хасбро. Наполнете се во битка со технологијата За Прашка Што испраќа врвови во интензивни Судири со Рафал од глава до глава Бејблејд. Скенирајте го Кодот на Енергетскиот Слој На beyblade surft Slingshock top за да го ослободите горниот Дел и да се мешате и да се совпаѓате со другите компоненти во апликацијата beyblade rurst.Вклучува 1 Прашка десен вртлив врв кој се состои од Рафал На Бејблејд : Енергетски Слој Железо-Х Суртр С4форџ Диск Д47 (ака 2)Врв На Изведба ТБ01-С (ака Фузија-Прашка)Бара рафал на бејблејд десно-спин фрлач и бејстадион секој продаден одделно. Совет за изведба со можности за возење со железница конвертира помеѓу Режимот На Битката Прстен и Режимот На Прашка.Возење на шините Со Beyblade Пукна Прашка технологија! Брзајте во битка со Врвови Од Прашка што ги комбинираат можностите за возење со железница со способноста "пукна" на парчиња за време на битката (стапките на пукање варираат) што резултира со интензивни судири од глава до глава.Скенирајте го Кодот на Енергетскиот Слој На beyblade surft Slingshock top за да го ослободите горниот дел во апликацијата beyblade rust.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата