.

.

Dell 27 Hz Ips Црна Технологија UHD IPS Монитор ms ; ms HDMI, DisplayPort, USB, Аудио Рамен Панел Ултрашарп U2723QE

Dell 27 Hz Ips Црна Технологија UHD IPS Монитор ms ; ms HDMI, DisplayPort, USB, Аудио Рамен Панел Ултрашарп U2723QE

DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Dell 27 "60 Hz Ips Црна Технологија UHD IPS Монитор 8 ms (нормално сиво-сиво); 5 ms (брзо сиво-сиво) 3840 x 2160 (4 K) HDMI, Display Port, USB, Аудио Рамен Панел Ултрашарп U2723 QE 27". Ips Црна Технологија UHD 3840 x 2160 (4 K). 60 Hz. 2000 : 1. 1,07 Милијарди. Висина, Стожер, Вртење, Навалување. 1 x Кабел За Напојување. 1 x displayport кабел ( DP ДО DP) - 1,8 m. 1 x СУПЕР брзина USB (Тип-А До Тип-C). 1 Х Тип-Ц (Ц-ц кабел) - 1 м.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата