.

.

Еделман Управувач Голема Печат Комплет Одговара изберете: 1982 - ФОРД Ф150, 1983 - ФОРД РЕНЏЕР

Еделман Управувач Голема Печат Комплет Одговара изберете: 1982 - ФОРД Ф150, 1983 - ФОРД РЕНЏЕР

DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

5 Л 1984-1985 ФОРД ренџер 6 Цил 2.9 Л 1987-1992 Форд ф250 8 Цил 7,5 Л 1983-1986 ФОРД Ф250 8 ЦИЛ 6,9 Л 1986-1990 Форд БРОНКО ВТОРИ 6 ЦИЛ 2,9 Л 1992.8 Л 1984-1985 ФОРД БРОНКО ВТОРИ 6 ЦИЛ 2.3 Л 1991-1994 ФОРД ЕКСПЛОРЕР 6 Цил 4 Л 1992-1996 форд круна ВИКТОРИЈА 8 Цил 4. Ова се комплети за поправка со врвен квалитет и доаѓаат во комплет со детални листови со инструкции, вклучувајќи илустрации со експлодиран преглед и процедури за услуга чекор по чекор.6 Л 1986-1990 ФОРД РЕНЏЕР 6 ЦИЛ 2.9 Л 1982-1983 ФОРД Ф100 6 Цил 4. Одговара Изберете : 1986-1996 Форд Ф150 8 Цил 5 Л 1983.8 Л 1993 ФОРД ЕКОНОЛИН 8 ЦИЛ 5 Л 1989-1991 Форд Еконолин 8 Цил 7.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата