.

.

PRW W ПУМПА PLSH CHRY SB 70-Одговара изберете: 1979-DODGE D-СЕРИЈА, 1970-DODGE W-СЕРИЈА

PRW W ПУМПА PLSH CHRY SB 70-Одговара изберете: 1979-DODGE D-СЕРИЈА, 1970-DODGE W-СЕРИЈА

DEN 4758.56

Количината на стоката
Това е достапна

PRW W/ПУМПА PLSH CHRY SB 70-85 PRW 1431810 PRW1431810 W/ПУМПА PLSH CHRY SB 70-85 Дополнителни Функции Заврши : Полиран. Одговара Изберете : 1970-1977,1980-1991 ДОЏ Д-СЕРИЈА 8 Цил 5.2 Л 1970-1972,1975-1978,1980,1982-1987,1989-1991 ДОЏ В-СЕРИЈА 8 Цил 5.2 Л 1991 ДОЏ ДАКОТА 8 Цил 5.2 Л 1973-1974 плимут баракуда 1981-1991 доџ рамчаргер 1977 Доџ Максиван 8 ЦИЛ 5.2 Л 1977,1984-1989 ДОЏ ДИПЛОМАТ 1984-1989 КРАЈСЛЕР ПЕТТА АВЕНИЈА 1985,1987,1989-1991 ДОЏ Рам вагон 1970 ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР 8 ЦИЛ 5.2 л 1979 доџ д-серија 8 цил 5.9 л 1970-1974 Плимут САТЕЛИТ 8 ЦИЛ 5.2 Л 1971-1974 ДОЏ ЧЕЛИНЏЕР 8 ЦИЛ 5.2 Л 1984-1985,1987,1990 Доџ Рам Ван 8 ЦИЛ 5.2 Л 1971-1976 ПЛИМУТ ХРАБАР 8 ЦИЛ 5.2 л 1971-1976 доџ дарт 8 цил 5.2 л 1970-1973,1976,1978 ДОЏ ПОЛНАЧ 8 ЦИЛ 5.2 Л 1981-1983,1986,1988 ДОЏ РАМ ВАН 1969-1971 ПЛИМУТ БАРАКУДА 8 ЦИЛ 5.2 л 1978-1980,1982-1983 доџ дипломат 8 цил 5.2 л 1981-1983 Плимут ГРАН Фјури 8 Цил 5.2 Л 1981,1988 ДОЏ В-СЕРИЈА 1969 ПЛИМУТ САТЕЛИТ 8 ЦИЛ 5.2 Л 1969-1976 ДОЏ коронет 8 Цил 5.2 Л 1971,1974-1979 Крајслер ЊУПОРТ 8 ЦИЛ 5.9 Л и повеќе - додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата