.

.

Кардоне 19-Б Повторно Произведен Увозен Триење Подготвен Дебеломер на Сопирачката одговара изберете: 1969-ФИАТ 124, ФИАТ ПИНИНФАРИНА

Кардоне 19-Б Повторно Произведен Увозен Триење Подготвен Дебеломер на Сопирачката одговара изберете: 1969-ФИАТ 124, ФИАТ ПИНИНФАРИНА

DEN 5103.68

Количината на стоката
Това е достапна

Одговара Изберете : 1969-1982 ФИАТ 124 1983 ФИАТ ПИНИНФАРИНА 1980-1982 ФИАТ Х 1/9 1971-1979 ФИАТ 128 1975-1979 ФИАТ 131 1979-1982 ФИАТ СТРАДА 1980 ФИАТ БРАВА и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите . 100% тестирање на притисок гарантира правилна функција на сопирање на возилото. Го вклучува целиот хардвер за инсталација неопходен за работата.Опис на брендот : Кардоне е еден од најголемите светски производители на автомобилски делови и ре-производители со Нивните Брендови Кардоне Селект И А1 Кардоне, соодветно. Новите завртки за крварење обезбедуваат крварење без проблеми и позитивен печат. Новите завртки за крварење предвидуваа крварење без проблеми и позитивно запечатување. 100% SAE специфични гумени заптивки предвидени ЗА oe одговара и функција. Нови бакарни подлошки се вклучени за совршен печат. 100% SAE специфични гумени заптивки обезбеди како-нови перформанси." - 1968-1983 Фиат 124 Позиција=Напред Лево|||1968-1983 Фиат 124 Позиција=Предно Десно|||1971-1979 Фиат 128 Позиција=Предно Лево|||1971-1979 Фиат 128 Позиција=Предно Десно|||1975-1978 Фиат 131 Позиција=Предно Лево|||1975-1978 Фиат 131 Позиција=Предно Десно|||1978-1980 Позиција На Фиат Брава=Напред Лево|||1978-1980 Позиција На Фиат Брава=Напред Десно|||1979-1982 Позиција На Фиат Страда=Напред Лево|||1979-1982 Позиција На Фиат Х-1/9=Напред Лево|||1979-1982 Фиат Х-1/9 Позиција=Напред Лево|||1979-1982 Фиат Х-1/9 Позиција позиција=напред десно|||1986-1990 Југо Гв Позиција=Напред Лево|||1986-1990 Југо Гв Позиција=Предно Десно|||1988-1989 Југо Гвл Позиција=Предно Лево|||1988-1989 Југо Гвл Позиција=Предно Десно|||1988 Југо Гвс Позиција=Предно Лево|||1988 Југо Гвс Позиција=Предно Десно|||1987-1989 Југо Гвх Позиција=Предна Лева|||1987-1989 Југо Гвх Позиција=Предна Десна Бакарни Подлошки Вклучени За Совршен Печат.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата