.

.

Стејт - Г - Стејплс - За финиш - К1, финишот на седлото К3

Стејт - Г - Стејплс - За финиш - К1, финишот на седлото К3

DEN 3743.84

Количината на стоката
Това е достапна

G1 Staples 7200, 8070, 8500, 9070. Ова е друг бренд G1 Staples Supply (G1 Staples) што работи со следниве печатачи / машини (7200, 8070, 8500, 9070). Карактеристики на производот : Наменето за : Finisher - K1, Saddle Finisher K3 Пакувана количина : 15000 (спецификациите се за единечна ставка) Стејпл - G1 - Staples Производ : Метален производ : Стејплс придобивки од овој производ : е лидер во професионален бизнис и сликање на потрошувачи Опрема и информациски системи. Со развивање на иновативни, висококвалитетни деловни решенија го олеснува создавањето, управувањето и споделувајќи слики и информации подобро, побрзи и поефикасно. Г1 степени. 7200, 8070, 8500, 9070. ОЕМ бренд. Г1 степени. 7200; 8070; 8500; 9070. ОЕМ бренд.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата